Contacte

Formulari de Contacte

Estic d'acord amb la política de privacitat
Responsable: EUROGREENS 2001, S.L, C.I.F .: B62575832, Direcció: C/ Margarida Xirgu, 18 de Molins de Rei-Barcelona. Correu electrònic info@jardineriajordi.com L'informem que les dades personals que conté aquest Document, estan incorporades en un fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris (Reglament (UE) 2016/679).

  • Facebook
jardineria jordi
Contacte

TELEFONO

Tel 670 06 20 16

Formulari de Contacte

Nom
Telèfon
Email

Comentari

Estic d'acord amb la política de privacitat

Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.